Våren på Ikea 2022 – se bilderna här

Ljusa naturmaterial, pastellfärger och smarta förvaringsdetaljer. Nu släpper Ikea de första nyheterna för våren 2022. Spana in nyheterna och bilderna här!

Nu välkomnar Ikea de första nyheterna för våren 2022 – en blandning av ljusa naturmaterial, glada färger på textilier och färgat glas.

Lampan Södåkra.
Skärbrädan Stolthet.
Krukan Brunbär.

Som inspiration till kollektionen, som släpps i butik redan i januari, står bland annat den svenska konstnären Hilma af Klints abstrakta målningar som inspiration. Detta visualiseras i form av pastellrosa och mauve som kombineras med gräsgrönt och grafiska linjer.

Lampan Kallfront.
Bäddsetet Trolldom.
Kuddfodralen Mandelpil och Ängsmätare.

Bland nyheterna syns konstnärliga handbroderade kuddfodral av Jordan River Foundation, grafiska taklampor och smarta detaljer. Och för den som älskar Ilse Crawfords design bjuder kollektionen dessutom på de nya vaserna Konstfull. Vaserna är munblåsta, tillverkade av återvunnet glas och kommer i en rad olika storlekar och utföranden.

Vas från serien Konstfull.
Vas från serien Konstfull.
Vas från serien Konstfull.

Konstfull.

Tillbaka till vardagen innebär även ett nytt fokus på att underlätta i hemmet – och då är förvaring och smarta lösningar A och O. Så även hos Ikea. I januari lanseras den nya tvättkorgen Saluding och kroken Knopare, som tillverkas av material från gamla fiskenät och rep.

Tvättkorgen Saluding.
Kroken Knopare.
Knopare.

För den som blir sugen på att spana in nyheterna så finns de i butik och på ikea.se från och med januari.

Rulla till toppen