Så behåller du den mysiga stämningen hemma – även efter jul

Kring jul är vi många som skapar lite extra mysig stämning i hemmet, men varför inte behålla den hela vintern? Här får du några enkla tips på hur du maximerar myskänslan hemma under hela vintern.

Levande ljus

Det finns nog ingenting som höjer mysfaktorn så mycket som levande ljus. Affari of Sweden började hela sin verksamhet med just ljustillverkning år 1998, och än idag tillverkar de de egna ljusen COTE NORD i fabriken i Osby, Skåne. Bortsett från att ljusen är svensktillverkade har de dessutom en fantastisk lyster och finns i flera olika färger och storlekar, och utbudet varierar från säsong till säsong. Ett annat populärt ljus är de så kallade spindelvävsljusen, där stearinen skapar ett vackert mönster i takt med att det brinner.

Värmande textilier

Härliga textilier som kuddar, filtar, dukar, mattor och gardiner är också ett måste när det kommer till att skapa en härlig stämning hemma, och en stor fördel är hur enkelt det går att variera och anpassa utifrån tycke och smak – och säsong.

I Affari of Swedens breda sortiment hittar du bland annat kollektionen ANNA där materialet består av återvunnen bomull. Även vissa kuddfodral i kollektionen FERNANDO är hållbart tillverkade i ett material tillverkat av återvunna PET-flaskor.

Unika hantverk

Designklassiker i all ära, men det är de unika tingen i ett hem som gör det personligt. I sortimentet TREASURE hittar du mängder av handplockade traditionella hantverk från världens alla hörn, tillverkat av återbrukat material.

Säsongsdekorationer

För att få till ett levande hem kan man med fördel variera dekorationer utifrån säsong, och även om man inte vill gå all in med juldekorationer kan det vara mysigt att pynta med stjärnor, några vackra julkulor i antingen julgranen eller hängades på en elegant grankvist i en vas.

Nu kring jul har Affari of Sweden många härliga juldekorationer i olika stilar, för att passa både dig som gärna går all in i julpyntet och dig som gärna håller det lite mer avskalat. Här hittar du alla juldekorationer.

Hemtrevliga dofter

Även dofter är ett viktigt element när du vill få till den rätta känslan i hemmet, och då är doftljus perfekta eftersom de dessutom är en fin inredningsdetalj som också sprider en härlig stämning i rummet när de brinner.

Oavsett om du gillar fräscha, söta eller fruktiga dofter kan du hitta ett ljus du gillar i Affari of Swedens sortiment. Kring jul är doftljuset CALENDER med doft av kanel och äpple populärt, och efter jul kan det bytas ut mot RO med doft av White Winter iris.

För mer inspiration, följ @affariofsweden på Instagram!

Här hittar du din närmsta återförsäljare av Affari of Swedens produkter!

Om Affari of Sweden

Affari of Swedens resa började 1998 när de tre grundarna förenades med visionen att erbjuda hantverk i spännande material och färger. Ljustillverkning blev resans startskott och än idag tillverkar de de handgjorda ljusen COTE NORD. Sortimentet har utvecklats sedan dess och idag erbjuder de ett brett sortiment skapat av kunskap och tradition.
Idag har Affari of Sweden omkring 40 anställda på huvudkontoret i Osby där de även har lager, ljusproduktion samt ett 300 m2 stort showroom.

Rulla till toppen