Stora stylingkvällen 2021 – se filmen här!

Hus & Hems Stora stylingkvällen 2021 ägde rum i slutet av oktober i Stockholm. Här är en resumé av kvällen och här nedan finns också en film från eventet. Tack alla ni som deltog!

Äntligen kunde vi träffas fysiskt igen, och även om vi på Hus & Hem begränsade antalet del­tagare i lokalen på Bryggarsalen i Stockholm, kändes det väldigt stort att kunna välkomna 150 läsare samt ett antal talare, sponsorer och utställare till Stora stylingkvällen 2021.

Eventet ägde rum den 21 oktober och först ut på scen var chefredaktör Karin Ohlsson-Leijon som hälsade alla välkomna, även dem som var med på länk via elektronisk biljett.

Kvällen avslutades med att byggnadsantikvarien Erika Åberg tog emot priset Årets inredningsinspiratör, framröstad av ett stort antal läsare och följare på husohem.se. Där­emellan fick vi ta del av intressanta föredrag och presentationer. Kvällens talare var färgexperten Sara Garanty, fotografen och författaren Ida Magntorn och trendspanaren Stefan Nilsson.

Tack alla ni som deltog, på plats eller via elektronisk biljett. För er och för alla er som missade eventet – varsågoda här kommer en film från Stora stylingkvällen 2021. Längre ner hittar ni bilder från kvällen!

Först ut på scen var Hus & Hems chefredaktör Karin Ohlsson-Leijon som hälsade alla välkomna. Efter det rullade programmet igång med föreläsningar, inlägg från kvällens sponsorer, mingel och sist men inte minst fick byggnadsantikvarien Erika Åberg motta pris som Årets inredningsinspiratör.

sittande gäster i festlokal
Gästerna trillade in i tid och intog sina platser nedanför scenen i Bryggarsalen på Norrtullsgatan i Stockholm.
fotograf Ida Magntorn håller föredrag
Ida Magntorn, fotograf, formgivare och författare pratade om inredning och hållbarhet.
tjejer vid ett barbord
Tre av kvällens glada gäster. Under pausen blev det tid för lite mingel. Det bjöds på vegetarisk wrap och alkoholfritt bubbel i glasen.
kvinnor tittar på frottehanddukar på utställning
Under pausen fanns det också lite tid att klämma och känna på produkter från kvällens sponsorer, bland annat sänglinne och handdukar från Juniper.
trendstefan håller föredrag
Stefan Nilsson/Trendstefan berättade om aktuella inredningstrender och bjöd på många skratt.
produkter från affari
Kvällens huvudsponsor, Affari of Sweden visade upp några av alla sina produkter och berättade också om företaget från scen.
färgkonsult sara garanty på scen
Kulörrådgivaren och inredaren Sara Garanty tipsar om färgsättning 2022 och pratade om hur kulörerna omkring oss påverkar hur vi känner oss.
Byggnadsantikvarien Erika Åberg på scen
Kvällen avslutades med prisutdelning. Byggnadsantikvarien och programledaren Erika Åberg mottog priset som Årets inredningsinspiratör, framröstad av Hus & Hems läsare och följare.
Programledaren Erika Åberg får pris som Årts Inredningsinspiratör
Det var en mycket glad, och lite rörd, Erika Åberg som mottog Hus & Hem pris som Årets inredningsinspiratör 2021.
alla medverkande talare på Hus & Hems Stora stylingkvällen 2021
Tack och hej för den här gången! Så roligt att så många av er läsare och följare ville vara del av Stora stylingkvällen 2021.
Scroll to Top