Vem blir Årets inredningsinspiratör 2021?

Den 21 oktober delas priset Årets inredningsinspiratör 2021 ut. Hus & Hems läsare har röstat fram vinnaren bland de nominerade inredningsprofilerna Erika Åberg, Isabelle McAllister och Johanna Hulander.

Priset Årets inredningsinspiratör ges till en person som sprider glädje, kunskap och inspiration för hemmet – det kan gälla inredning, trädgård, design eller arkitektur.

Förra året utsåg Hus & Hem för första gången Årets inredningsinspiratör. Vinnare 2020 var Karl Fredrik Gustafsson, floristen som blivit känd som Karl Fredrik på Österlen och som inspirerar både genom sitt tv-program och i sin butik.

I år har tre personer, som på olika sätt inspirerar oss att tänka nytt och större när det gäller inredning, varit nominerade till Årets inredningsinspiratör. De tre är Erika Åberg, välkänd byggnadsvårdare i SVT, Isabelle McAllister, som kallar sig ”kreativ omställningsaktivist” och Johanna Hulander, som driver Sveriges största intervjupodd om inredning, design och arkitektur.

Mellan 20 juli och 20 augusti ägde omröstningen rum på husohem.se. Prisutdelningen sker i samband med Hus & Hems årliga event Stora Stylingkvällen, som i år hålls på Bryggarsalen i Stockholm. Det går också att ta del av evenemanget digitalt.

Klicka här för att boka din digitala biljett till Stora Stylingkvällen 2021.

Då kan du bekvämt ta del av prisutdelningen, inredningstips och föreläsningar hemifrån.

Scroll to Top