Vintern på Ellos Home – se nyheterna och bilderna här

Vi går en klassisk vinter till mötes – i alla fall enligt Ellos Home. Nu släpps vinterkollektionen, där både den skandinaviska stilen och avkopplande miljöer står i fokus. Se bilderna här!

En jordnära färgskala, naturmaterial och detaljer i grönt och rött – det präglar vintern på Ellos Home den här säsongen. För fast att vi är mitt i hösten börjar det nu fyllas på med både vinter- och julnyheter hos inredningskedjorna.

Julen på Ellos Home

Det här året bjuder Ellos Home på ombonade miljöer med jordnära toner av beige och brunt, något som kontrasteras med säsongens trendiga accentfärger rostrött och blått. Kollektionen är dessutom fylld av sköna textilier.

– Vår vinterkollektion är skapad för långa, stämningsfulla kvällar tillsammans med de vi håller av. Natur, värme och umgänge varvat med detaljer i guld som glittrar till och skapar dynamik bland naturmaterialen sätter känslan för vinterns inredning”, säger Jennifer Åhman, designchef för Ellos Home.

Skandinaviskt i fokus

Värme, umgänge och återhämtning är något av det som står i fokus, och det visualiseras framför allt genom det skandinaviska stilen som går som en röd tråd genom kollektionen. Här samsas tidlösa och lugna inredningsdetaljer som ska fungera säsong efter säsong.

Vinternyheterna släpps vecka 41 på ellos.se.

Rulla till toppen