Colorama öppnar pop up – med unikt verk av Bea Szenfeld

Nu öppnar Colorama en pop up i Stockholm, med showroom, butik och utställning – och unikt tapetverk av Bea Szenfeld. Här är allt vi vet!

Showroom, butik och utställning – nu öppnar färgföretaget Colorama en pop up mitt i centrala Stockholm. Till pop upen har desigern Bea Szenfeld dessutom skapat ett helt unikt verk av tapeter.

De rumsliga miljöerna är gestaltade av inredningsstudion Esteriör.
Bea Szenfelds verk är skapat av tapet.

– Vi är mycket glada över vår första popup. Vi vill visa upp oss lite mer aktivt i Stockholm och som del av vår spännande resa som vi startat för framtida Colorama. I pop upen vill vi lyfta fram och berätta i koncentrerad form, om de inspirerande miljöer och vår personals expertkunnande när det gäller inredning och produkter, säger Jonas Lundin, vd på Colorama.

Besökare kommer få ta del av inredningstips från experter.
Colorama Pop Up pågår 8–26 september.

I Coloramas pop up kommer besökarna bjudas på inspiration för hemmet och handfasta tips från experter. Det kommer även hållas kortare Talks, bland annat om vad mönster och tapet kan göra för ett rum och hur färg och golv påverkar inredningen.

Färger, tapet och inredning står i fokus.
Under pop upen kommer Colorama presentera nya kulörer.

Färg står i fokus och under dagarna som pop upen håller öppet presenteras helt nya färger, framtagna av Melina Criborn i samarbete med Colorama. Besökarna kommer även kunna ta del av ett unikt verk av tapeter, skapad av designern och konstnären Bea Szenfeld.

– Det känns väldigt intressant och roligt att sätta tapeten i fokus i ett nytt sammanhang. Jag har valt att arbeta med en tapet från Boråstapeter med ett tryck skapat av systrarna Jobs, Granatäpple. Systrarna är verkligen en inspirationskälla med många fantastiska mönsterbilder hämtade från den svenska floran. Vanligtvis arbetar jag i papper och monokromt så för mig är det spännande och nytt att skapa ett verk med ett material som i sig har ett så starkt uttryck, säger Bea Szenfeld.

Bea Szenfelds unika verk skapat för Colorama.
Designern och konstnären Bea Szenfeld.

Colorama Pop Up pågår mellan 8 och 26 september på Grev Turegatan 1 i Stockholm.

Rulla till toppen