10 trendiga lyktor och ljusstakar att inreda med i höst

Snart är det hög tid att lysa upp höstkvällarna med levande ljus och skapa en stämningsfull atmosfär i hemmet. Här tipsar vi om 10 trendiga lyktor och ljusstakar att inreda med i höst.

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Finns det något mysigare än att inreda med tända ljus när mörkret smyger sig på? Vi tror inte det. Höstens utbud bjuder på en mängd vackra ljuslyktor och ljusstakar. Vi har valt ut 10 trendiga favoriter.

1. Puderrosa ljusstake från Arket

En ljust rosa ljusstake tillverkad i lergods, som blir ett fint komplement till säsongens trendigt jordiga inredning. Köp den här!

2. Lanterna i glas från House Doctor

Klassiskt med en twist! Den här lanternan från House Doctor är formad som en flaska och tillverkad av glas och metall. Köp den här!

3. Ljusstake i glas från Granit

Stilren och vackert formad ljusstake helt i glas. Köp den här!

4. Frostad ljuslykta från House Doctor

Fyll soffbordet med ljuslyktor i olika storlekar och varma nyanser. Ljushållaren Mist från House Doctor är perfekt för ändamålet. Köp den här!

5. Knutformad ljusstake från Cooee

En ljusstake och skulptur i ett, som blir en trendig inredningsdetalj och vackert objekt när ljuset inte är tänt. Köp den här!

6. Räfflad ljusstake från Lyngby

Här har Lyngbys karaktäristiska räfflor fått ta plats på ljusstaken Curve. Ljusstaken fungerar både med blockljus och värmeljus. Köp den här!

7. Ljusstake för fyra ljus från House Doctor

Kanske en potentiell adventsljusstake när det närmar sig? Men den passar minst lika bra på soffbordet eller matbordet året om. Köp den här!

8. Mässingsfärgad ljusstake från House Doctor

Tillför mer värme i inredningen genom att satsa på ljusstakar i mässing. Den här enkla men uttrycksfulla ljusstaken passar lika bra ensam på fönsterbrädan som i grupp på matbordet. Köp den här!

9. Ljusstake från House Doctor

Gör höstkvällarna ännu mysigare med en ljuslykta som sprider en stämningsfull atmosfär i rummet. Den vågiga texturen i ljusstakens glas ger ett extra mysigt och inbjudande sken. Köp den här!

10. Svart ljusstake från Cooee

Ljusstaken Swoop från Cooee är en modern version av den klassiska kammarljusstaken. Stilsäkert och mysigt i ett! Köp den här!

Rulla till toppen