Ellos Home i nytt samarbete med Marie Olsson Nylander

Smaken av höstmogen apelsin, lukten av svalkande vindar och en frisk doft av rasslande lövverk. Ellos nya samarbete med Marie Olsson Nylander för tankarna till en sober inredningshöst. Se bilderna från samarbetet här.

Älskar du programmet Husdrömmar Sicilien? Nu släpper Ellos Home de första bilderna på sitt nya samarbete med inredaren och tv-profilen Marie Olsson NyIander – där hon fått i uppdrag att inreda ett hem i Italien med varumärkets senaste inredningskollektion.

– Samarbetet med Ellos är mitt första kommersiella projekt, och det har varit så roligt! Kollektionen i sig är fantastisk och enkel att jobba med, jag såg ganska tidigt en tydlig bild av stylingen framför mig. Sedan, när jag väl är på plats, så arbetar jag gärna på instinkt – det måste en nästan göra som inredare. Känslan i rummen är något helt annat i verkligheten än på bild. Höstsäsongen kommer vara händelserik och spännande, jag längtar efter allt som är på gång”, säger Marie Olsson Nylander.

Men kampanjen är inte allt det nya samarbetet har att erbjuda – enligt Ellos är detta bara början.

– Ingen kan väl ha missat Husdrömmar Sicilien vid det här laget. Ett samarbete med Marie var en självklarhet för oss – hennes stil och Ellos uttryck är en matchning man får leta efter. Marie har förmågan att skapa ett hem ur någonting som andra kanske bara hade struntat i, hon ser en grund och lyckas synliggöra den för andra genom att addera rätt detaljer. Det är lika fascinerande som underbart att få se henne arbeta. Och ja, del två av samarbetet… Vi är väldigt förväntansfulla”, säger Anna Westlund, Creative Director på Ellos.

Kampanjen och kollektionen lanseras den 10 augusti på ellos.se.

Rulla till toppen