Inred med roströda toner – 7 shoppingtips

Rostigt rött fortsätter att synas i trendpaletten även i höst – och vi älskar det! Här bjuder vi på 7 fina detaljer att spana in.

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Hösten väntar runt hörnet och bjuder bland annat på roströda nyanser. Vill du också inreda med den vackra kulören? Vi har spanat in utbudet just nu och listat 7 fina favoriter.

7 roströda favoriter:

1. Kudde från Åhléns

Uppdatera soffan med höstens toner! Den här kudden är 45×45 centimeter och passar extra fint ihop med andra jordnära toner, gult eller rosa. Köp den här!

2. Pläd från Ceannis

Roströda nyanser skapar en ombonad och varm känsla – addera mjuk textil och mysfaktorn höjs ännu mer. Pläden från Ceannis har en skön textur och fina tofsar i hörnen. Köp den här!

3. Bäddset från Granit

Vill du fixa höstkänsla i sovrummet på ett ögonblick? Byt till roströda sängkläder och addera ett gäng kuddar i andra röda och jordnära nyanser. Köp det här!

4. Poster från Paper Collective

Letar du efter ett tillskott till tavelväggen? Då är det här motivet av Nina Bruun ett fint alternativ. Köp den här!

5. Lampskärm från Åhléns

Att tillföra rostrött i hemmet behöver inte vara komplicerat – det räcker med att byta lampskärm på bordslampan. Den här skärmen från Åhléns tillverkad i linnemateria. Köp den här!

6. Stol från House Doctor

Ibland längtar man efter en större förändring, och då är möbler ett säkert kort! Den här stolen passar lika bra framför skrivbordet som vid matbordet. Köp den här!

7. Espressokoppar från Sagaform

Finns det något bättre än att krypa upp i soffan med en kopp varm dryck? I de här roströda kopparna kan du bjuda dig själv eller dina gäster på espresso. Köp dem här!

Rulla till toppen