8 inredningsstilar att inspireras av i höst

Vackra färgkombinationer, rustika trämöbler och industriromantik. Dags att fylla på med inredningsinspiration inför hösten? Här bjuder vi på 8 inspirerande stilar!

1. Inred med färg

En röd soffa, färgglada kuddar eller en tavelvägg fylld av färg. Den här hösten går sannerligen i de starka kulörernas tecken – snyggt och uppiggande!

Foto Bloomingville

2. Rosa + rost = sant

Apropå färg så är rosa, rostrött och brunt en av höstens vinnande kombinationer. Addera en fin pläd, sittpuff eller matta och du är hemma.

Foto Broste Copenhagen

3. Rustikt

Trä fortsätter att dominera även den här hösten – nu kommer även flera spännande former. Som det här soffbordet från Granit.

Foto Granit

4. Blått som bas

Älskar du blått? Grattis! Blått på såväl väggar som inredningsdetaljer finns det gott om till hösten. Matcha med bruna, grå eller röda toner för en fin höstkänsla.

Foto Broste Copenhagen

5. Lantligt

Skira linnegardiner, rottingmöbler, lampor i naturmaterial och rustikt porslin. Den lantliga stilen känns helt rätt just nu – allra helst i köket.

Foto Himla

6. Skandinaviskt med en twist

Den skandinaviska stilen går aldrig ur tiden, och när det kommer till ett lyckat resultat handlar allt om detaljerna. Här blir mönstrade kuddar, en pälsklädd sittpuff, spegelljusstakar och bruna detaljer mot en vit bas en stilsäker kombination.

Foto Classic Collection

7. Maximalistiskt och ombonat

Låt mönster och material ta för sig i sovrummet! För den som inte är rädd för att maxa inredningen är det här en perfekt stil att inspireras av.

Foto Day Home

8. Industriromantiskt

Svart, vitt och grått kan aldrig bli fel. Vill du mjuka upp den industriella stilen gör du det bäst med inredningsdetaljer i organiska former, växter, mjuka mattor och plädar.

Foto House Doctor

Scroll to Top