Sätt stilen i sovrummet – 10 fina bäddset i butik just nu

Krispig bomull, mönstrat eller klassiska rutor. Vilka sängkläder du väljer kan göra stor skillnad i sovrummet. Här listar vi 10 favoriter just nu.

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Snygga sängkläder gör stor skillnad för helhetsintrycket i sovrummet. Vi har spanat in utbudet just nu och listat 10 stilsäkra favoriter

10 fina påslakanset i butik just nu:

1. Brunt påslakanset i BCI-bomull från Åhléns

Bruna eller brända toner ger en varm och ombonad känsla i sovrummet. Perfekt för alla mysiga höstkvällarna som väntar runt hörnet. Köp det här!

2. Rutigt bäddset från Granit

Klassiskt men modernt med rutor. Det här fina påslakansetet från Granit är även tillverkat i ekologisk bomull. Köp det här!

3. Naturvitt påslakanset från Hemtex

Linne är ett säkert kort som höjer känslan i sovrummet på ett kick. Det här bäddsetet tillverkat i både linne och bomull och finns i flera olika nyanser. Köp det här!

4. Bäddset i linne från Åhléns

Ännu en lyxig linnefavorit, som med sina volanger skapar en mer romantisk känsla i sovrummet. Köp det här!

5. Körsbärsfärgat bäddset från Granit

Även varma röda toner är på ingång – bland nyheterna hos Granit syns bland annat det här körsbärsfärgade bäddsetet som även det är tillverkat i ekologisk bomull. Köp det här!

6. Blommigt påslakanset från Hemtex

Än är inte sommaren över! Och för den som föredrar den romantiska känslan i sovrummet passar blommiga sängkläder minst lika bra året om. Köp det här!

7. Brunt bäddset från Åhléns

Föredrar du den mer avskalade stilen? Då kan det här dämpat bruna bäddsetet i lent material vara ett fint alternativ. Köp det här!

8. Bäddset i kingsize-storlek från Granit

Grå nyanser går aldrig ur tiden och det här bäddsetet är perfekt för dig med dubbeltäcke. Köp det här!

9. Ljusblått bäddset från Åhléns

Är du ute efter en luftig och krispig känsla i sovrummet? Då är det här ljusblå bäddsetet i linne- och bomullsblandning ett stilsäkert val. Köp det här!

10. Mönstrat bäddset i bomull från Åhléns

Det här vackert mönstrade bäddsetet är tillverkat i hållbar bomull – perfekt för den som letar efter något avskalat men som ändå något sticker ut. Köp det här!

Scroll to Top