Ny höstkollektion från Ellos Home – se bilderna här

Skandinaviska former, avskalad färgpalett och närproducerade nyheter – nu släpper Ellos Home höstens kollektion Timeless Essence. Se bilderna här!

I Ellos Homes kollektion för hösten 2021 samsas skandinaviskt tidlösa former med en avskalad färgskala. I den nya kollektionen Timeless Essence syns även de två närproducerade produkterna – den stapelbara stolen Astrid och bomullsmattan Alma.

På golvet syns bomullsmattan Alma som produceras i den svenska fabriken Horredsmattan.
Stolen Astrid produceras i Sverige i den småländska fabriken Wigells.

– Att Ellos Home nu satsar på att lyfta produkter som är närproducerade har inneburit att vi kunnat arbeta tätt ihop med lokala fabriker som med sin gedigna hantverksskicklighet gett Astrid och Alma liv och form. Det hårda och lite kantiga uttrycket hos stolen Astrid bryts av mot den rundade stolsryggen. Till mattan Alma har vi noga valt ut en färgpalett som passar det skandinaviska uttrycket som vi stolt presenterar i kollektionen. Både stolen och mattan fångar det som kollektionen handlar om – något tidlöst och stilrent, med en egen personlig touch, säger Jennifer Åhman, designchef på Ellos Home.

Kollektionen är tänkt att kunna leva länge där det närproducerade får ta större plats i hemmet. Ellos Home tipsar dessutom om att låta grunden i rummet bestå av klassiska toner och former medan detaljerna får sätta trenden och sticka ut.

Kollektionen släpps på ellos.se 6 juli.

Rulla till toppen