Vinn målning och inredning till hemmakontoret – till ett värde av 25 000 kronor

Under det gångna året har många flyttat hem sina arbetsplatser. Kanske känner du att det vore bra med en uppfräschning av hemmakontoret – både vad gäller utseende och ergonomi? Nu tävlar vi ut en makeover av ditt hemmakontor tillsammans med Sveriges Färg- och Limföretagare!

Oavsett om ditt hemmakontor består av köksbordet, barnens skrivbord eller ett faktiskt arbetstum så kanske du börjat inse att det inte håller måttet – och din kropp kanske börjar känna av hur oergonomiska du arbetar? Därför har du nu möjligheten att vinna en makeover av hemmakontoret till ett värde av 25 000 kronor.

I vinsten ingår:
– en inredningsarkitekt som hjälper till att utforma hemmakontoret med fokus på bra ergonomi
– en målare kommer hem till dig och målar om i utvald färg
– väggfärg till kontoret från Jotun
– viss inredning som exempelvis en bra kontorsstol, bättre belysning eller kanske ett skrivbord beroende på vad du behöver

Bäst väggfärg på hemmakontoret

Vilken färg passar bäst på ett kontor? Väggfärger påverkar inte bara ett kontors utseende, de påverkar oss även psykiskt. Därför är det bra att fundera på vilken färg som passar bäst i arbetsrummet. Grå är till exempel en färg som passar bra att arbeta i, då den är neutral och symboliserar kunskap och kreativitet. Läs mer om hur färger påverkar oss här.

Vill du få fler tips när det kommer till målning? Besök alltommålning.se, som är Sveriges Färg och Lim Företagares sajt. Där finns både tips och inspiration för dig oavsett om du ska måla om en möbel, en vägg eller mindre snickerier.

Vinn en makeover av hemmakontoret till ett värde av 25 000 kronor

För att delta i tävlingen behöver du ladda upp på hur ditt hemmakontor ser ut idag samt motivera varför just ditt hemmakontor förtjänar en makeover!

Tävlingen är avslutad

Tävlingen pågår till 2021-03-29 23:59. Vinnarna korades av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på Husohem.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.

Lycka till! 

Scroll to Top