Kostnadsfria sticklingar och trendspaning – nu öppnar butikskonceptet Snack

När fler butiker tvingas stänga ner krävs nya kreativa lösningar – nu lanseras Snack, ett återkommande butikskoncept som bara kommer att hålla öppet två dagar i månaden, med start 23–24 april.

Från kostnadsfria sticklingar och färganalys till alkoholfria drinkar med blomsterkänsla och en trendspaning med Stefan Nilsson. Butikskonceptet Snacks första tema går inte att ta miste på – det handlar om blommor.

Månadens första butik kommer att öppnas i Clarion Hotel Signs lobby vid Norra Bantorget i Stockholm, 23–24 april. Men planen är sedan att kunna öppna interaktiva och tematiska butiker i tomma lokaler. Bakom konceptet står konceptutvecklaren Roberth Nehmé och trendexperten Stefan Nilsson. 

– Tanken med Snack är att det ska vara ett återkommande, månatligt butikskoncept som existerar i två dagar. Internationellt ser vi butiker som erbjuder övernattning, eller unika välgörenhetsaspekter, eller bara världens godaste glass tillsammans med den senaste kollektionen från Gucci. Den trenden vill vi nu ta till Stockholm och vi börjar här på Clarion Hotel Sign, säger Stefan Nilsson

 

Kostnadsfria sticklingar och trendspaning – nu öppnar butikskonceptet Snack

Syftet bakom stickling-butiken i april är att skapa ett andrum där människor kan samlas kring något gemensamt, allt kommer dessutom att samlas under hashtagen #ettnyttblad på Instagram. Det är även på Instagram, underkontot @selectedsnack, som de kommer att berätta om kommande teman och öppningar framöver. 

 

 

Kostnadsfria sticklingar och trendspaning – nu öppnar butikskonceptet Snack

När butiken öppnar för första gången 23–24 april så är det utvalda sticklingar och främst pelargoner som står i centrum. Allt kommer dessutom vara kostnadsfritt så långt lagret räcker. Under dagarna kommer det även att bjudas på fler aktiviteter som till expempel färgkonsultation av besökarnas utemöbler, sticklingtips, och gröna alkoholfria drinkar med inspiration av försommarens växter.

 

 

Kostnadsfria sticklingar och trendspaning – nu öppnar butikskonceptet Snack

Butiken håller öppet kl 11.00–18.00 den 23–24 april. Avstånd mellan besökare kommer att hållas enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För den som inte har möjlighet att besöka butiken kommer åde aktiviteter och gästernas tips kommer att sändas via sociala medier. 

Rulla till toppen