Klicka hem en snygg poster – och hjälp koalorna i Australien

Svenska My Pet Poster lanserar en kollektion med posters som porträtterar koalor i behov av hjälp. Vinsten från försäljningen går till välgörenhetsorganisationen Friends of the Koala som jobbar för att rädda koalorna.

Ingen har väl missat de fruktansvärda bränderna som härjat i Australien sedan i november. Naturkatastrofen har haft förödande inverkan på djurlivet i landet, inte minst på koalorna. Man tror att över 30 000 koalor har dött på grund av bränderna, och ännu fler är skadade och i behov av hjälp.

My Pet Poster har i samarbete med hjälporganisationen Friends of the Koala tagit fram en serie illustrationer till förmån för de drabbade djuren. Fem av de koalor som har tagits om hand av hjälporganisationen har fått pryda nya posters, för att samla in pengar till sig själva och koalakompisar i nöd. För varje såld poster går 100 procent av vinsten till Friends of the Koala. 

Klicka hem en snygg poster – och hjälp koalorna i Australien

– Vi hoppas att illustrationerna ska göra fler uppmärksamma om det akuta behovet av stöd till utrotningshotade djur i Australien. Samtidigt som vi hoppas att vi kan få fler att välja inredningsdetaljer som är både personliga men även går till ett välgörande ändamål, säger Josefine Wikström Nilsson, illustratör och grundare av My Pet Poster, i ett pressmeddelande. 

Här hittar du kollektionen Save Wildlife.

7 tidlösa vaser för våren

Scroll to Top