Juldekorationerna vi inte vill vara utan – och nu kan du hyra dem!

Saknar du pynt inför jul och advent? Nu har Clas Ohlson tagit fram en jullåda för alla dem som inte har vinden full med julsaker eller för dem som firar på en ny plats för första gången. Det stämningsfulla innehållet har valts ut baserat på en helt ny undersökning där deltagarna fått lista sina julfavoriter.

Det är inte första gången som den mångfacetterade butikskedjan erbjuder sina kunder möjligheten till  uthyrning. De har tidigare lanserat tjänsten som går ut på att hyra verktyg, men nu är det alltså julen som står i fokus. Lagom till jul har kedjan tagit fram en hyrbar jullåda fylld med elljusstake, en adventsstjärna med lampa och sladd, en liten julgran, en ljusslinga, julgranskulor, en jultomte, ett yatzy och en kortlek. Jullådan innehåller även en liten julklapp från Clas Ohlson.

Pyntet vi inte klarar oss utan 

Urvalet av julpynt bygger på en undersökning bland Clas Ohlsons klubbmedlemmar i november. I undersökningen fick deltagarna bland annat lista vilket julpynt som var viktigast. Hälften av de tillfrågade valde elljusstaken. Därför var det givet att den skulle finnas med i jullådan.

– Vi vill förenkla livet i varje hem. Eftersom julpynt bara används en gång per år, under en begränsad tid, känns det jättebra att kunna erbjuda det här alternativet. Även om vi länge hyrt ut verktyg är jullådan ett nytt sätt för oss att främja återanvändning, säger Sofie Struwe, sälj- och marknadschef på Clas Ohlson i Sverige.

10 viktigaste dekorationerna enligt undersökningen 

1. Eljusstake

2. Adventsljusstake

3. Adventsstjärna

4. Julgran

5. Ljusslinga 

6. Jultomte 

7. Dörrkrans 

8. Julgardiner 

9. Pepparkakshus

10. Pyssel 

Uthyrning av jullådan kommer pågå hela vägen fram till jul. Att hyra en jullåda kostar 99 kronor. Lådorna finns tillgängliga från 5 december fram till julafton och lämnas tillbaka Tjugondag Knut. Lådorna kommer att finnas färdigpackade i Clas Ohlsons butik på Drottninggatan i Stockholm.

Juldekorationerna vi inte vill vara utan – och nu kan du hyra dem!
Den hyrbara jullådan innehåller både adventsljusstake och adventsstjärna.
Rulla till toppen