H&M Home släpper sitt första designsamarbete

På modesidan har de lyckade samarbetena avlöst varandra under åren. Nu har turen äntligen kommit till H&M Home! Och designern bakom den väntade succén? Det är ingen mindre än amerikanske Jonathan Adler. Tjuvkika på kollektionen här.

Färgstark, humoristisk, levande och glamourös – så beskriver H&M Home sitt första designsamarbete med designern, keramikern och författaren Jonatha Adler. Kollektionen når utvalda butiker i mitten av november, men redan nu avslöjar H&M Home att den innehåller vågade, dekorativa föremål såsom skulpturer, vaser, brickor, lådor och muggar men även ljus, kuddar och en filt.

Ett gladare hem i fokus 

Jonathan Adlers signum har blivit sin glamourösa design och kaxiga inslag. Han menar även att minimalism är för tråkmånsar och tycker att ett hem ska göra en glad. Det är något som han även tar med sig in i det nya samarbetet med H&M Home. 

– Det har varit en dröm att samarbeta med H&M HOME. Jag hoppas innerligt att folk ska uppskatta kollektionen lika mycket som jag gillade att designa den (men mest hoppas jag att jag nu kan kalla mig svensk hedersmedborgare!), säger Jonathan Adler. 

Kollektionen lanseras i utvalda butiker och online med start 14 november. 

Smygtitta på kollektionen här! 

Scroll to Top