Inredningstips och råd – ta hjälp av inredarna på Stora Stylingkvällen 2019

Har du kört fast med inredningen hemma? Nu kan du få proffshjälp - på Stora Stylingkvällen 2019 får du massor av inspiration, trend- och inredningstips. Dessutom kommer inredarna att finnas tillgängliga för frågor och rådgivning. Ta med ett foto på ditt "problemområdet" hemma och ta med till Stora Stylingkvällen.

Det finns flera olika sätt att tänka när man inreder sitt hem för att få den inredning som man trivs med. Med i tankarna kan vara färgsättning, möbelval, hållbarhet och trendbevakning. Ibland kan det vara bra att få nya infallsvinklar och idéer kring hur man kan inreda. Därför har vi samlat ett  dream-team inom inredning och trender till Stora Stylingkvällen 2019.

Trendbevakning
Stefan Nilsson, Trendstefan
, var med på Stora Stylingkvällen 2018 och är även med på årets upplaga av Stora Stylingkvällen.

– Precis som förra året så kommer jag att prata om trender. Vad är hett och vad ska man ta bort hemma. Jag kommer att landa i årets trender som framför allt handlar om behovet av från- och avkoppling (Resting Neutrals), att utforska sin egen smak (Witch Craft) och retrotrenden med färg (Evolving Elvis). Och så klart en del hållbarhet, säger Stefan.

 

 

Inredningstips och råd - ta hjälp av inredarna på Stora Stylingkvällen 2019
Träffa Trendstefan på Stora Stylingkvällen 2019.

Inredningstips för ditt hem
Under Stora Stylingkvällen kommer de fyra inredarna Matilda Appelberg, Matilda Holmberth, Hedvig Törneman och Camilla Fürst prata om hur man förvandlar och förädlar sitt hem med hjälp av färger och mönster samt om hur man med enkla medel kan få till den stil man vill skapa.

Dessutom kommer Elfa att prata om effektiva och snygga förvaringslösningar.

Efter föreläsningarna finns inredarna på plats för att ge råd och tips kring hur deltagarna kan lösa inredningsproblem i hemmet. Allt från färgsättning till möblering. Ta med en bild på ditt problemområde.

Här bokar du biljetter till Stora Stylingkvällen!

Så här härligt hade vi det på Stora Stylingkvällen 2018:

Rulla till toppen