Ta hjälp av vår inredare Matilda

Hus & Hems Matilda Appelberg är en av Sveriges absoluta toppstylister och Hus & Hems egen stylist och inredare, här tipsar hon om att inreda efter intresse. Nu kan du även boka Matilda för inredningsprojekt i din bostad.


Ta hjälp av vår inredare Matilda
I ”Stora stylingboken” har Matilda samlat sina bästa tips och inredningar. Boken finns att köpa på www.dintidning.se/bocker/Stora-Stylingboken.

Vilka är dina bästa stylingtips?
– Börja med att ställa dig frågan vad du gillar att göra i ditt hem. Det är lätt att bara tänka på det estetiska och glömma hur man vill ha det i sin vardag. Är man en social person som ofta har mycket besök, då kan man till exempel inreda med två stora soffor vända mot varandra. Eller är det bästa du vet att läsa – skapa en yta med sköna fåtöljer, fotpall och läslampa.
Färgsättningen har också stor betydelse för att lyckas med välbefinnandet i hemmet. Rätt färgval hjälper dig att skapa den stämning och det uttryck du önskar. 

Vad inspirerar dig just nu?
– Mode har länge inspirerat mig, och jag började min kreativa bana med just kläder. Jag är modeintresserad och gillar design och färgsättning. Men även husfasader, konst och tv-serier kan få mig inspirerad. 

Hur ser det ut hemma hos dig?
– Lägenheten jag bor i är från 1910. Jag har inrett med respekt för husets ålder, men det har ändå smugit sig in favoriter som jag hittat under åren och som inte riktigt andas sekelskifte. Det har helt enkelt blivit en eklektisk och lite bohemisk stil. 

Du kan följa Matildas Instagramkonto @matildaappelberg och hennes blogg på husohem.se. Där delar hon med sig av inredningsnyheter och stylingtips.

Du kan också boka Matilda för egna inredningsprojekt hemma hos dig! Mejla inredningsstylisterna@egmont.se och berätta vad du behöver hjälp med. 

Ta hjälp av vår inredare Matilda
Matilda kan hjälpa dig med små och stora inredningsprojekt. Boka henne genom att maila inredningsstylisterna@egmont.se
Scroll to Top