6 nya pooler – från pooldröm till drömpool

Det är inte lätt att välja pool. Här är sex nya pooler som passar olika tomter och behov.


6 nya pooler - från pooldröm till drömpool

1. MILJÖPOOL FRÅN MIAMI

I mars släppte Miamipool sin första miljöpool. Miljöpoolen är utrustad med ett större sandfilter och med ny sorts sand som gör att vattnet renas mer effektivt. På så vis behöver mindre kemikalier användas. Poolpumpen har upp till 30 procent högre prestanda jämfört med andra standardpumpar samt en frekvensstyrning som gör att hastigheten kan regleras. Det gör att man sparar upp till 80 procent i energiförbrukning. 

6 nya pooler - från pooldröm till drömpool

2. ENERGISMARTA LÖSNINGAR

Folkpool satsar på energieffektiva pooler. Bland annat med lösningar kring övertäckning, värmepump med inverteringsteknik och frekvensstyrd poolpump. Man erbjuder också ”Aquarite Flo”, en liten kommandocentral som håller koll på vattenkvaliteten via en app och även kan styra pump, temperatur och belysning. En ”Folkpool Classic” med måtten 4×8 m kostar 100475 kr. Pooltaket ”Galant” finns i olika storlekar.

6 nya pooler - från pooldröm till drömpool

3. SIMMA LUGNT

I ”LOLA” Poolerna från Willab Garden kan grävas ner helt, halvt eller byggas ovan mark beroende på vilka förutsättningar du har i trädgården. Välj mellan flat botten, lutande botten och försänkt botten. Minipoolen ”Lola” blir som en pool och relax i ett. Finns med flat botten och ett djup på 1,20 m, storlek 3,75×2,96 m. 

6 nya pooler - från pooldröm till drömpool

4. SIMMA I ”STOCKHOLM”

Nordiska Kvalitetspoolers glasfiberpooler handtillverkas i USA och har 25 års fabriksgaranti. Modellen ”Stockholm” är en rejäl pool för den som både vill simma och dyka. Måtten är 4,27×8,26 m och djupet är 1,07–1,75 m.

6 nya pooler - från pooldröm till drömpool

5. SOMMARPOOL BLIR VINTER-SPA

Vill du kunna bada året om? Då kanske en spa-pool kan vara något! Aqvis har en mindre och spa-isolerad pool som kan användas både sommar och vinter. En kall vinterdag är det bara att dra av Aqvisdecket och krypa ner i 38 grader. På sommaren fungerar den som en helt vanlig, svalkande pool. 

6 nya pooler - från pooldröm till drömpool

6. FÖR ALLA TOMTER

En nyhet från Poolkungen är ”Eco Premium”-poolerna, med kraftig stålstomme och själv- bärande konstruktion. Detta gör att du slipper återfylla med makadam och på så sätt kan undvika maskinhyra och kostsam arbetstid. Kan byggas på alla markförhållanden, även på en sluttande tomt. En annan nyhet är den integrerade hörntrappan som finns med 3 eller 4 steg. 

Rulla till toppen