Chefredaktören Estelle: Tack för alla idéer kring Hus & Hem

För något nummer sedan bad jag er läsare att återkomma med synpunkter på innehållet i Hus & Hem. Stort tack för alla fina ord och spännande idéer, nu gör vi Hus & Hem ännu bättre tillsammans!


Chefredaktören Estelle: Tack för alla idéer kring Hus & Hem
Estelle Ejdeholm

Hus & Hems själ

För något nummer sedan bad jag er läsare att återkomma med synpunkter på innehållet i Hus & Hem. Stort tack för alla fina ord och spännande idéer! Jag fick också frågan om hur jag ser på varumärket. För mig är Hus & Hem glädje och inspiration. Glädje över trivsamma och vackra hem som inspirerar till mitt eget boende – och glädje över att kunna njuta av underbara trädgårdar som inspirerar till nysatsningar i mina egna gröna rum. Varje dag på jobbet lär jag mig något nytt och får nya idéer som jag vill förverkliga hemma.

Jag tycker också om att Hus & Hem inte bara skrapar på ytan utan, parallellt med all skönhet och estetik, även ger expertråd och handfasta instruktioner. Vi tar styling på allvar! Exempel på det är vår stylingskola som är med i varje utgåva samt att våra duktiga inredare så frikostigt delar med sig av sina kunskaper. Våra hem ska visa intressanta inredningar och visualisera familjernas livsstil, men vi ber också familjerna ge tips som även vi andra kan ha nytta av. Till skillnad från många andra inredningsmagasin har vi också reportage som kan handla om allt från framtidens boende till hur du kan hjälpa trädgården genom torka på ett hållbart sätt.

Utifrån de svar vi har fått från er kommer vi att påbörja ett mindre förändringsarbete som kommer att synas i tidningen från år 2020, vissa inslag kommer att få ta mer plats medan andra kanske inte är med i varje utgåva. Men Hus & Hems själ består! Kombinationen av form och flärd samt finesser och funktion kommer att vara kvar.

Något annat som vi också vill fortsätta med är dialogen med er som följer, läser och gillar oss. Lova att ni fortsätter att höra av er med både ris och ros i alla våra kanaler – sajt, Instagram, magasin, Facebook och när vi träffas på våra resor och event …

Tisdag 18/6 landar Hus & Hem nr 9 i tidningshyllorna!

/Estelle Ejdeholm, Chefredaktör Hus & Hem

Rulla till toppen