5 mysiga fjällstugor du kan få för 1 miljon

Njut av tystnaden och lugnet eller fyll dagarna med skidåkning och andra aktiviteter på fjället. Med en mysig fjällstuga är det möjligt. Här listar vi 5 fjällstugor som är till salu för runt 1 miljon kronor.


1. Typiskt 60-tal

5 mysiga fjällstugor du kan få för 1 miljon

I Messlingen, cirka 3 mil från Funäsdalen, finns det här charmiga huset från 60-talet. Längd- och skoteråkning finns i direkt anslutning och området är också populärt för fiske och vandringar. Det är 50 kvm fördelat på 3 rum och kök. Utgångspris 1 195 000 kr. Läs mer hos mäklaren.

2. Inrett med träpanel

5 mysiga fjällstugor du kan få för 1 miljon

Vid foten av Sonfjället och intill älven Ljusnan ligger byn Hede där det här klassiska fritidshuset inrett med stående träpanel finns – perfekt för den som gillar friluftsliv. Med bil tar det ca 45 minuter till Vemdalsskalet och Björnrike. Det är 45 kvm fördelat på 3 rum och kök. Utgångspris 595 000 kr. Läs mer hos mäklaren.

3. Fina detaljer

5 mysiga fjällstugor du kan få för 1 miljon

På andra sidan Idresjön, sett från Idre, ligger en stugby med cirka 30 fritidshus. Ett av dessa är nu till salu. Huset är av timmer med stommen från 1927. Ett härligt hus för rekreation och naturupplevelser med ljus inredning och fina detaljer. Det är 62 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök. Utgångspris 1 250 000 kr. Läs mer hos mäklaren.

4. Generösa ytor    

5 mysiga fjällstugor du kan få för 1 miljon

Ett rymligt hus i genuina Lofsdalens by. Ett klassiskt fritidshus i två plan med generösa ytor och plats för många – här finns åtta bäddplatser. Huset ligger nära längd- och skoterspår samt skidanläggning och restauranger. Det är 116 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Utgångspris 1 200 000 kr. Läs mer hos mäklaren. Läs mer hos mäklaren.

5. Två eldstäder

5 mysiga fjällstugor du kan få för 1 miljon

Mindre än 5 minuters bilfärd från Hemavans populära skidanläggning finns denna stuga för åretruntboende. Här finns umgängesytor, två eldstäder och komplementbyggnader som stort förråd och dubbelgarage med tvättstuga och bastu. Det är 50 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök. Utgångspris 975 000 kr. Läs mer hos mäklaren. 

Scroll to Top