Pyssel, matlagning och mys – nu kan du fira jul med Mandelmanns

Den 17 december är det dags för Mandelmanns jul i TV4.

Gustav och Marie Mandelmann har blivit hela Sveriges favoritbönder efter succén med Mandelmanns gård, tv-programmet som skildrar livet på den egna gården Djupadal på Österlen. Förra året blev det populära paret julvärdar i TV4, och även i år kan den som vill få fira jul tillsammans med Mandelmanns. 

Den 17 december sänds en julspecial med Mandelmanns i TV4. 

– Det blir lite ditt och datt, förberedelser inför julen med godis och mat till exempel, säger Marie Mandelmann till Allas.

Enligt ett pressmeddelande från TV4 kommer programmet bland annat att låta oss ta del av när paret pysslar och gör talgbollar till fåglarna, hemmagjorda kransar och pepparkakshjärtan. Dessutom kommer vi få ta del av deras förberedelser av matlagningen, som köttbullar, hemgjort godis och egen juldricka. 

En sprakande brasa är synonymt med julstämning för många. Du som inte har någon egen kan faktiskt streama Mandelmanns brasa på TV4 Play dygnet runt, ända fram till nyår. 

Och om du inte fått nog av Mandelmanns vid det laget kan vi dessutom berätta att tredje säsongen av Mandelmanns gård börjar sändas i TV4 den 8 januari. 

Scroll to Top