11 bästa webbshopparna med inredning

Hus & Hems redaktion listar de 11 bästa webbshopparna med inredning.

Utbudet av webbshoppar med inredning växer ständigt men många av dem har liknande utbud.
Vi har gett oss ut på jakt efter online-butikerna med det lilla extra.
Det här är vad vi kom tillbaka med!

Afroart

Här hittar du spännande hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Unikt utbud som du inte hittar någon annanstans.

Anthropologhie

Här finns allt för dig som gillar organisk känsla à la William Morris och brittisk inredning med modern touch. Eftersom produkterna skickas från England kan det ta längre tid att få hem produkterna, men den som väntar på något gott…

Artilleriet

Vill du få hjälp med fingertoppskänslan? Artilleriet har den! Att surfa runt här är en orgie i inredning som har det lilla extra, enda problemet är att man måste (bör) välja.

10 kloka råd – så shoppar du säkert under Black Week

Blackballoon

Bekänner du dig till den skandinaviska stilen med rena, eleganta former och mycket naturmaterial? Då hittar du det du söker här.

Byggfabriken

Guldgruva för dig som är intresserad av byggnadsvård och av att bevara husets tidsanda och själ. Dessutom kan du få renoveringhjälp!

Grevinnans

Grevinnans Butik startades 2001 i ett litet rum på Christinehofs Slott i Skåne, med inredning som verkligen passar in i miljön. Flärd som förgyller varje hem!

Nu kan du hyra Madonnas tidigare hem i London

Länna möbler

Här finns verkligen ALLT för inredningsfantasten, samtidigt som det är lätt att hitta det man söker. En del av sortimentet är exklusivt framtaget för Länna möbler.

Newport

Klassisk elegans i snygg förpackning och väl utvalda favoriter att älska hela livet.

Olsson & Gerthel

Designklassiker blandat med moderna diton, allt kryddat med väl utvalda inredningsdetaljer, textilier och belysning med en huvudsakligen skandinavisk profil.

Ta del av vår stylists bästa tips – köp Stora stylingboken

Posh Living

Stilfull inredning med lite edge, utvald av grundarna Barbro Berggren Pålman och Björn Frick som helt enkelt för vidare det de själva tycker om!

Sekelskifte

Byggvaruhus med historisk knorr och gedigen information om vår stilhistoria.

Scroll to Top