Ta del av vår stylists bästa tips – köp Stora stylingboken

Hus & Hems inredare, Matilda Appelberg, har nu samlat sina bästa tips i "Stora stylingboken". Boken är fylld av inspiration och kunskaper så att du kan skapa ditt eget drömhem.

Hur kombinerar man olika färger, får ett ombonat sovrum och hur använder man växter i inredningen? Frågorna är många när det gäller att skapa en vacker, bekväm och väl fungerande hemmamiljö. För den som söker konkreta råd och samtidigt vill inspireras av vackra bilder finns nu äntligen ”Stora stylingboken” där Hus & Hems inredare, Matilda Appelberg, avslöjar sina bästa knep. 

– Mitt mål är att inspirera dig till att vara kreativ i ditt eget hem och ge dig enkla tips för att fånga en viss stil, förklarar Matilda.

Boken ger på ett lättsamt sätt insikter om färglära, stilleben och olika material. Här finns allt från den klassiska stilrena looken till den romantiskt bohemiska stilen. 

Matilda bor själv i en sekelskiftesvåning från tidigt 1900-tal med högt i tak, stuckaturer och kakelugnar.

– Hemma hos mig blandar jag en lite bohemisk stil med afrikanska textilier och skandinaviska klassiker, säger hon. Det är både Svenskt Tenn och Afroart. 

Trivseln hemma är enligt Matilda det allra viktigaste.

– Lägg inte för stor vikt vid trender, säger hon. Det finns inga måsten. Satsa på en personlig stil och våga stå för den! Med boken hoppas jag kunna ge dig lusten och kunskaperna att skapa ditt drömboende.

Klicka här för att köpa ”Stora Stylingboken” till specialpris – 198 kr
Rulla till toppen