Onlinekurs: Skapa den skandinaviska stilen i ditt hem

Älskar du den ljusa och tidlösa skandinaviska stilen, men känner att du helt enkelt inte riktigt får till den hemma? De erfarna inredningsstylisterna Sofia och Therése på Even Steven lär dig hur du själv kan inreda ditt drömhem.

Att inreda sitt hem med hjälp av en professionell homestyling kan kosta 20 000 kronor eller ännu mer. Därför har vi på Hus & Hem valt att samarbeta med de kreativa och drivna inredarna och stylisterna på Even Steven för att skapa en onlinekurs i Homestyling – den skandinaviska stilen. Här får du ta del av experthjälp direkt från Sofia och Therése på Even Steven och blir pedagogiskt vägledd genom allt från färgval, möbler och detaljer till växter. Onlinekursen bryter ner alla delar på detaljnivå för att lära dig att se vad som behövs för att pusslet skall bli komplett. Even Steven ger sina bästa verktyg och hjälpmedel för att hjälpa dig uppnå ditt drömhem.

Onlinekursen innehåller:

Du får lära dig vilka möjligheter som finns inom inredning. Du får nya idéer och hjälp med lösningar. Du skissar och gör rumsgestaltning av rum och arbetar med moodboards för att experimentera med lösningar och material. I kursen kommer vi gå igenom hur du inreder ditt vardagsrum, kök samt sovrum i den skandinaviska stilen.   

Onlinekurs: Skapa den skandinaviska stilen i ditt hem

Varför en onlinekurs är perfekt för just dig

En onlinekurs är den absolut smidigaste inlärningsformen eftersom du inte behöver befinna dig på en specifik plats eller boka in ett kurstillfälle i kalendern. Det enda du som deltagarebehöver för att genomföra kursen är internetuppkoppling för att kunna logga in dig i kursverktyget, samt en enhet (smartphone, läsplatta eller dator).

Vi kommer att guida dig genom hela kursen, och för du ska lära dig så effektivt som möjligt så består kursen av videor, text, bilder, skärminspelningar, nedladdningsbara filer samt frågeformulär.  Genom kursernas innehållsförteckning och uppdelning i avsnitt kan du som deltagare lätt hoppa från avsnitt till avsnitt, föra anteckningar och gå tillbaka och ta del av informationen igen.

Onlinekurs: Skapa den skandinaviska stilen i ditt hem

I varje kapitel kommer vi gå igenom:

Färgsättning
Material
Möblering
Detaljer
Självreflektion  

Mer info och fler kurser hittar du här 
Onlinekurs: Skapa den skandinaviska stilen i ditt hem

Kort om oss

Onlinekurs: Skapa den skandinaviska stilen i ditt hem
Sofia Andrén och Therése Nyström på Even Steven.

Vi är Even Steven Agenturer och vi ser oss själva som plattform med kreativitet och innovation som ledord. Vi som grundat och driver agenturen heter Sofia Andrén och Therése Nyström och vi har arbetat som inredare under många år, i både privat och offentlig miljö. Med journalisterfarenhet i kombination med stor kunskap i inredningsdesign har vi även skrivit artiklar och stylat reportage i flera av Sveriges stora inredningsmagasin.

Vi brinner för projekt som har hjärta och värme, och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Under denna kurs kommer vi dela med oss av alla våra hemligheter och tips för att du skall kunna skapa det hem som du drömmer om. Det skall bli en rolig resa, härligt att just du vill hänga med oss.

Här hittar du alla våra onlinekurser.
Rulla till toppen