Mia Parnevik lanserar sängkläder i samarbete med Jotex

Sköna och snygga sängkläder för sängar där hela familjen får plats är Mia Parneviks filosofi.

Folkkära Mia Parnevik lever drömlivet i en strandvilla i Florida, men trots den lyxiga omgivningen är hon själv ofta inspirerande avslappnat klädd. Därför var det inte helt oväntat när Mia släppte en pyjamaskollektion tillsammans med Ellos. Nu följer realitystjärnan dessutom upp detta genom att lansera en kollektion med sängkläder tillsammans med Jotex.

Mia Parnevik lanserar sängkläder i samarbete med Jotex
The Coastal Collection.

Idag släpps Mia Parnevik Collection, som har två huvudlinjer: The Coastal Collection och The Hotel Collection. The Coastal Collection har ett tydligt strandtema, det märks att familjen Parneviks semestrar till Bahamas stränder ligger till grund för kollektionen. Mia har också inspirerats av en tavla från Simon Ljung, som är formgivare och vän till familjen Parnevik.

Mia Parnevik lanserar sängkläder i samarbete med Jotex
The Hotel Collection.

Resor har inspirerat även till den andra linjen, men där handlar det istället om den lyxiga känslan som infinner sig när man tillbringar natten på ett femstjärnigt hotell. Resultatet är krispigt vita sängkläder med en enkel svart kant som enda detalj.

Flera av sängkläderna i kollektionen är anpassade för extra stora sängar på upp till tre meters bredd – där hela familjen ryms.

Läs mer och se fler bilder hos Jotex.

Rulla till toppen