Brist på förvaring hemma? Här är nya tjänsten som ska lösa problemet

Förvaringstjänsten Beambox hämtar det du vill förvara och fungerar sedan som ett slags virtuellt förråd. På deras digitala plattform kan du välja att klicka hem lådan med julsakerna när du behöver dem, och få dem levererade till dörren.

Har du brist på förvaring hemma? Nya tjänsten Beambox säger sig ha lösningen på alla dina problem. Istället för att själv frakta iväg alla dina kartonger till ett förråd kan du nya hyra “on demand-förvaring” som Beambox valt att kalla det.

Beambox kommer hem till dig och hämtar dina prylar för förvaring. I samband med detta fotas alla dina saker separat, och det tas även en överblicksbild av lådan de ligger i. Med hjälp av ditt inlogg på Beambox hemsida kan du sedan se vad du har lagrat och kan lätt välja att klicka hem rätt låda när du behöver något. Hemleveransen kostar 269 kr, men upphämtning är alltid gratis. 

Brist på förvaring hemma? Här är nya tjänsten som ska lösa problemet
Du får en digital överblick över dina förvarade prylar.

Utöver detta tar Beambox en månadsavgift på 49 kr per låda (max 25 kilo) och 69 kr i månaden för större saker så som cyklar, resväskor eller barnvagnar. 

– On demand-förvaring förenklar vardagen och frigör värdefull boyta i hemmet. Man får full koll på sina saker och slipper dessutom all logistik. Vi tror att många människor, särskitd i storstäder där man ofta bor på mindre yta, kan attraheras av konceptet, säger Eva Sjökvist, vd för Beambox, i en kommentar till Hus & Hem. 

Tjänsten lanseras under april 2018, och kommer till en början enbart att finnas i Stockholmsområdet. På sikt är målet att expandera till flera stora städer.

Scroll to Top