Inspireras av det charmiga gamla stationshuset på Gotland

20-talsvillan på södra Gotland har en gång tjänat som tågstation, och som ett minne från den tiden finns den gamla biljettluckan fortfarande kvar.

En röd stuga med vita knutar på Gotland – finns det något mer sommaridylliskt? I det här fallet är stugan i fråga en renoverad 20-talsvilla med originalkänslan bevarad i allt från brädgolv till takvinklar på övervåningen. Dessutom har just detta hus en gång använts som tågstation, och den gamla biljettluckan finns självklart fortfarande kvar.

På totalt 110 kvadratmeter ryms 5 rum, varav 3–5 är möjliga sovrum. Den grönskande trädgården är på 9 400 kvadratmeter och rymmer flera fruktträd. Trädgården kan beundras från verandan på framsidan, eller glasverandan som byggdes år 2005.

Huset säljs av mäklare Thomas Sandelius hos Fastighetsbyrån och utropspriset är 2 250 000 kr. Läs mer och se fler bilder hos mäklaren.

Nu kan du bli ägare till det här charmiga gamla stationshuset på Gotland
I den stora trädgården finns flera fruktträd. Foto: Jörgen Kristiansson
Nu kan du bli ägare till det här charmiga gamla stationshuset på Gotland
Härligt med en tupplur i hängmattan! Foto: Jörgen Kristiansson
Nu kan du bli ägare till det här charmiga gamla stationshuset på Gotland
Den gamla biljettluckan från husets tid som tågstation finns bevarad. Foto: Jörgen Kristiansson
Nu kan du bli ägare till det här charmiga gamla stationshuset på Gotland
Riktigt fina fönster. Foto: Jörgen Kristiansson
Nu kan du bli ägare till det här charmiga gamla stationshuset på Gotland
Trevlig glasveranda för avkoppling och umgänge. Foto: Jörgen Kristiansson
Nu kan du bli ägare till det här charmiga gamla stationshuset på Gotland
På vintern värmer du dig framför en brasa i kakelugnen. Foto: Jörgen Kristiansson
Nu kan du bli ägare till det här charmiga gamla stationshuset på Gotland
Vedspisen förhöjer den lantliga känslan i köket. Foto: Jörgen Kristiansson
Nu kan du bli ägare till det här charmiga gamla stationshuset på Gotland
Snedtak med vinklar och vrår i allrummet på övervåningen. Foto: Jörgen Kristiansson
Rulla till toppen