Här är svensktillverkade sängen som ser ut att sväva

Tillverkarna utlovar en känsla av frihet och futurism i denna "svävande" säng som dessutom har inbyggd massagefunktion, automatiskt nackstöd och andra trevligheter.

Att kunna sväva i sömnen trodde vi bara var förunnat ”Sabrina tonårshäxan”, men nu har det visat sig att vi alla kan uppnå det – med lite hjälp av teknik, så klart. 

Det är svenska varumärket Carpe Diem Beds som nu lanserar sin senaste nyhet, sängen Vindö. Vindö har inga typiska sängben, i stället vilar den på en central pelarkonstruktion som döljs med hjälp av en tillhörande matta. På så sätt ger sängen intryck av att sväva.

Varumärkets nya tagline är ”Let the night set you free” och med Vingö vill man skapa en känsla av just frihet och futurism. Med hjälp av den tillhörande appen, fjärrkontroll eller röstkommando kan du justera sängens läge, ljussättning och massagefunktioner. Vidare har den utrustats med tillverkarens eget system för tryckavlastning och sovkomfort, automatiskt nack- och svankstöd samt justerbar huvud- och fotände.

Här är svensktillverkade sängen som ser ut att sväva
Konstruktionen som sängen vilar på döljs av en speciellt framtagen matta.

– För oss är Vindö essensen av allt vi står för – innovation, design och kvalitet. […] Den är en perfekt kombination av lyxig komfort och läcker design, säger Linda Schori, General Manager för Carpe Diem Beds, i ett pressmeddelande. 

Vindö kommer att finnas i utvalda butiker från våren 2018.

Rulla till toppen