Glädjebeskedet: Marie och Gustav Mandelmann blir årets julvärdar i TV4

Paret Mandelmann bjuder in oss tittare till sitt hem på självaste julaftonskvällen.

Vem som blir årets julvärd i SVT brukar vara ett uppmärksammat avslöjande, men i år har vi än så länge inte fått reda på vem som ska tända det traditionella ljuset. Däremot har TV4 avslöjat vilka som blir deras julvärdar – och det är våra favoriter Gustav och Marie Mandelmann som får äran!

– Vi gör det på vårt eget sätt, med värme och kärlek, säger Marie Mandelmann till Ystads Allehanda angående hur de ska ta sig an rollen. 

Julfirandet hos Mandelmanns börjar i vanliga fall redan på förmiddagen, då de bjuder in sina nära och kära till julfrukost.

– Julens bästa grej är att slå upp dörrarna till julefrukosten där det vankas nybakade pannbröd och fiolspel med vild dans runt granen, säger Gustav Mandelmann i ett pressmeddelande. 

Dagarna innan har ofta varit hektiska, det har bakats bröd och tillverkats godis, lagts in sill och stoppats korv, och så klart städats och fejats en hel del.

I år kommer alltså vi tittare att få ta del av en traditionell Mandelmanns-jul, med start klockan 16.03 på julafton i TV4. Och som om inte det vore nog kommer det populära paret också få en egen julspecial som sänds redan den 19 december. 

Rulla till toppen