Shoppa stilen – så här inreder du med naturens nyanser

I den nederländska lilla villan strax utanför Amsterdam lever historia och patina ett rikt liv. Ett rustikt och elegant hem i naturens färger – anpassat för hela familjen.


Shoppa stilen – så här inreder du med naturens nyanser

Blev du också inspirerad av det här drömhuset? Här kan du shoppa prylarna du behöver för att skapa samma look i ditt eget hem. Klicka bara på produkterna för att köpa direkt i artikeln. 

4 steg till att sno stilen:

1. Sätt egen prägel på hemmet genom att tapetsera och måla väggar på ett annorlunda vis. 

2. När ytan är liten, riv väggar och skapa öppna planlösningar för att uppnå en luftig och ljus känsla. 

3. Upptäck skönheten i gamla ting genom att handla på loppis och second hand. Blandningen av gammalt och nytt blir en härlig mix i hemmet.

4. Använd en kulörs alla nyanser för att uppnå ett harmoniskt och lugnt hem. Låt växter, textiler och dekoration plocka upp de olika nyanserna. 

12 köp som sätter stilen:

Shoppa stilen – så här inreder du med naturens nyanserHus & Hem Shopping – Här hittar du skandinavisk design utvald av redaktionen och andra härliga produkter med fokus på form och funktion!

E-handel med Tipser – Betala tryggt och säkert med Klarna! Kontakta Tipser support@tipser.com eller ring 08-410 344 60 om du har frågor om Hus & Hem Shopping. Tipser och Egmont får en provision på det som säljs i Hus & Hem shop. I det fall där det redaktionella urvalet har påverkats kommer det tydligt att anges.

Scroll to Top