Hemma hos Zacharoff Hemma hos Zacharoff Efter lite sommartorka i bloggen så är det bäst ja Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Dukningsidéer för julbordet
12-12-16 10:49 | karinespinosa |

 

 

 

Hej tredje advent! Jag fick en läsarfråga om idéer till juldekor på bordet, så jag har samlat lite bilder i inlägget idag. Tänk på att försöka matcha ditt dukningstema med det porslin, stil, arkitektur och inredning som du kör i övriga huset. (Troligen blir det så ändå, eftersom man tenderar att välja utifrån "sin smak" när inköp sker...) Ovan en bild hittad på pinterest (här) som visar ett väldigt effektfullt men samtidigt enkelt sätt att dekorera bordet. Några champagneglas med en grön kvist inuti, uppradade i snygg rad tvärs över bordet. För den som gillar mer modernt, lite minimalistiskt och inte så överdekorerat. (För NÅNTING extra till jul ska man väl ändå ha på bordet fast man är dukningsminimalist ;) )

 

 

En snygg något mer dekorerad juldukning, men ändå stilistiskt sammanhållen och snygg är denna som håller en färgskala på svart-grått-vitt-och silver. Bilden också från pinterest (här) men det ser ut att vara ganska mycket Tine K på bilden. 

 

 

 

För den som gillar mer klassiskt slash gammaldags och juligt grönt: massa grankvistar och kottar, och många tjocka vita ljus (hittad här) .

 

 

Oj! Överskurs, nästan bröllopsvärdigt, är denna juldukning där till och med stolsryggarna fått juleband och ser ut som vackra lucior på rad. (hittad här)

 

Ja, det var några idéer! kram på er och en allra bästa tredje advent önskar jag er :)

 

 

Bilder pinterest

 

 

kommentarer

 
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Inredningsarkitekt Karin

EN BLOGG OM

Välkommen! Jag är en inredningsarkitekt I/MSA som älskar inredning och hoppas kunna förmedla det här. Denna blogg är till för dig som söker inspiration, vill ha tips på hur du inreder ditt hem, renoverar, bygger om eller till. I min yrkesroll driver jag egna företaget Studio Karin Inredningsarkitekt och jag jobbar även på arkitektbyrå. På bloggen visas både egna uppdrag och andras lösningar. Jag hoppas du hittar ide'erna här!


STUDIO KARIN
Du kan nå mig med dina inredningsfrågor på min hemsida och blogg http://studiokarin.blogspot.com

Kategorier
 
Moodboards
 
Vardagsrum
 
Badrum