Hemma hos Zacharoff Hemma hos Zacharoff Efter lite sommartorka i bloggen så är det bäst ja Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Har du inte tillräckligt med garderober hemma? Bygg garderobsvägg
12-03-20 21:26 | karinespinosa |

 

 

Alla har inte extra rum att ha som walk-in-closets... Eller har gamla klassiska hederliga klädkammare. Vad är skillnaden förresten? Skillnaden är väl att en i en walk in closet spatserar du in, slår dig ned på divanen, tittar på din ljuvliga tapet medan du sprutar en puff doft från parfymflaskan som står på en silverbricka och väljer klänning från den där fina klädracken, medan klädkammaren är den där du trycker in kartong efter kartong och stänger medan du hänger hela kroppstyngden mot dörren. Eller nåt. I alla fall... Har du inget sånt rum, och i sovrummet slåss väggarna med 1 vägg som sänggavel, 1 vägg som fönstervägg, 1 vägg vid fotändan som är för nära inpå sängen.... då har du kanske kvar den väggen med dörren på, och där kan du bygga en hel garderobsvägg som du går in igenom som en portal som ovan. Grymt smart! Väljer du platta enkla luckor i enhetlig färg försvinner de mot väggfärgen. Väljer du vackra fina profilerade luckor blir de som en snickerivägg i en sekelskiftesatmosfär. 

 

 

Här en variant där man har låtit sängen bo inne under garderobsväggen. Också smart. Blir lite mysig kojakänsla. Glöm inte att spara ordentligt med höjd över huvudet för att det inte skall kännas för kojigt :)

 

Bild Per Jansson

 

 

kommentarer

 

# 01 Garderober sovrum

Hej Karin! Jag gillar garderobslösningen till sovrummet på översta bilden. Var hittar jag garderoberna som du använt?

2012-11-17, 08:21 | Pernilla
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Inredningsarkitekt Karin

EN BLOGG OM

Välkommen! Jag är en inredningsarkitekt I/MSA som älskar inredning och hoppas kunna förmedla det här. Denna blogg är till för dig som söker inspiration, vill ha tips på hur du inreder ditt hem, renoverar, bygger om eller till. I min yrkesroll driver jag egna företaget Studio Karin Inredningsarkitekt och jag jobbar även på arkitektbyrå. På bloggen visas både egna uppdrag och andras lösningar. Jag hoppas du hittar ide'erna här!


STUDIO KARIN
Du kan nå mig med dina inredningsfrågor på min hemsida och blogg http://studiokarin.blogspot.com

Kategorier
 
Moodboards
 
Vardagsrum
 
Badrum