Smart samarbete! Smart samarbete!  Indiska och Myrorna fortsätter sitt sympatiska sa Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
COMPACT LIVING - FRIGGEBOD FÖR EN BARNFAMILJ
11-06-09 08:43 | karinespinosa |

I förra inlägget visade jag ju vår friggebod som vi har uppställd på en tomt i skärgården. Vi är många i familjen som delar på tomten, och i storstuga och gäststuga bor andra familjemedlemmar. Jag och maken plus våra två små barn sover i en friggebod på 15 kvm. Denna har jag ritat själv, för att få plats med precis det vi behövde.

 

...och det vi behövde var en dubbelsäng till oss föräldrar och en våningssäng till barnen. I år ska jag måla om de teakfärgade träplankorna till ljust grå, jag har tröttnat efter 6 år med denna färg... Mitt nya förslag för min friggebod ser man på moodboarden här. Har ni som vi en enda lutning på taket istället för sadeltak så märk att vi har den högsta väggen bakåt, så att vi har mest luft och rymd ovanför våningssängen.

 

 

Dessutom behövde vi en plats att tvätta oss och borsta tänderna. Så en liten tvätthurts står precis vid ingången, där vi även har kalksten på golvet för grusiga skor och vattenstänk.

 

 

Yttermått är ca 4,5 x 3,5 m och möbleringsplanen ser ni ovan. Compact living (eller compact sova i alla fall) för en tvåbarnsfamilj i en friggebod på 15 kvm :)

 

Alla bilder och ritning studio karin
 

kommentarer

 
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Inredningsarkitekt Karin

EN BLOGG OM

Välkommen! Jag är en inredningsarkitekt I/MSA som älskar inredning och hoppas kunna förmedla det här. Denna blogg är till för dig som söker inspiration, vill ha tips på hur du inreder ditt hem, renoverar, bygger om eller till. I min yrkesroll driver jag egna företaget Studio Karin Inredningsarkitekt och jag jobbar även på arkitektbyrå. På bloggen visas både egna uppdrag och andras lösningar. Jag hoppas du hittar ide'erna här!


STUDIO KARIN
Du kan nå mig med dina inredningsfrågor på min hemsida och blogg http://studiokarin.blogspot.com

Kategorier
 
Moodboards
 
Vardagsrum
 
Badrum