Smart samarbete! Smart samarbete!  Indiska och Myrorna fortsätter sitt sympatiska sa Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Lyxa till Ikea...
13-02-20 13:03 | anna.liljeberg |

Det har ju vuxit fram en hel marknad kring hur man kan lyxa till sina Ikea-möbler. Bemz som gör nya överdrag till sofforna är väl kanske det mest framgångsrika.

Men nu satsar ett nytt svenskt företag "Superfront" på att ge Ikea ett riktigt ansiktslyft. Men hjälp av material som koppar, läder, marmor och snygga mönsterfräsningar i t ex ask, så får  möblerna  ett helt nytt utseende. Sidobordet "Bestå" kan tex se ut som på bilden.

Pax- garderober och Faktum-kök är några andra produkter de  jobbar med. Snyggt, men jag vet inget pris ännu... ( mer info ska komma på superfront.com, men den hade inte kommit igång när jag tittade senast.)

 

kommentarer

 

# 01 Coolt!

Riktigt rolig och bra idé! På så sätt kan man kanske få en lite mer personlig möble från IKEA, en som inte alla andra har. Ska hålla utkik efter Superfront, tack för tipset! Inredningshjälpen/Anette

2013-02-20, 22:22 | Inredningshjälpen

# 02 Lansering 14e mars

Hej Anna & Anette, vi lanserar Superfront den 14e Mars kl 18.00. Då kommer också vår webshop öppna på superfront.com. Kom gärna förbi Moodgallerian där vi har en popup-store fram till mitten av april. Mvh Mick Born

2013-02-28, 14:32 | Mick Born
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Annas dagbok
 
Bloggtoppen.se