Hemma hos Zacharoff Hemma hos Zacharoff Efter lite sommartorka i bloggen så är det bäst ja Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Här är äntligen vårt klara hus!
11-06-28 21:23 | laila.bagge |

Hej kära läsare!
Då vi äntligen börjar bli klara med vårar hus tänkte jag visa lite bilder från huset så ni kan få ett helhets intryck.
Några av er undrade om allt går i svart och vitt i huset, dom färgerna vi använder är svart, vitt,sand,brun,silver och grått.
Det är väldigt svårt att få till färgerna med kameran, det ser oftast lite mörkt ut och allt ser ut att vara i samma färg men det är det inte.
Gästrummet som var ett tidigare inlägg går tex i grått svart och vitt. Anledningen att vi valt dessa färger är för att det är basfärger som man aldrig tröttnar på och om man nu gör det och tycker att man vill ha lite färg så är det både enkelt och billigt att sätta färg på detaljer som kuddar, ljus, blommor, vas osv.

Det är nu ett år sedan spaden sattes i marken och trivselhus började bygga åt oss det ända jag kan säga är att allt har gått otroligt fort och varit fantastiskt lätt, kanske inte med alla val eller att försöka föreställa sig hur det kommer att se ut när det är klart men allt annat har gått som på räls. Känslan att få vakna varje morgon i ett hus som man ritat och byggt från grunden helt själv känns helt fantastiskt. Det har varit super kul att fått dela detta med er här på bloggen, jag önskar er en härlig sommar och tackar för mig!

Kramar // Laila

 

Bilderna nedanför visar sovrummet med möbler från dis, badrummet är från tapwell med kakel från Kina och bastu från vår vän Greven. Vårt älskade vardagsrum med möbler från kamelo och indoori. Köket är från Tibro och matbordet i matsalen är från Kina. Trappan är återigen från vår fantastiske vän Greven och Knivsta. Lilla badrummet är från Bricmate och bathlife.


 

 

kommentarer

 

# 01 Superfint!

Såå fint och bra huset har blivit. Kul att ni vågat ta ut svängarna lite och satsat på mycket mörka möbler och ytor. Lite osvenskt. Min favorit är nog ändå köket och så bastun förstås. Härligt också med så många och stora ljusinsläpp. Hoppas ni får en varm härlig sommar och hinner njuta av ert fina hus.

2011-06-28, 23:33 | Bodil - http://gladjeamnen.blogg.se

# 02 jätte snyggt

tack snälla Laila för att vi har fått följa ditt hus bygge, jag har blivit jätte inspirerad och jag tycker att det blev fantastiskt fint kram sara

2011-06-29, 19:33 | sara

# 03 Super snyggt!!

Helt kanon snyggt! Och tack för att ni delar med er till oss :))
Ha en härlig sommar och lycka till med den lille/lilla.

2011-07-01, 13:53 | Anna J

# 04 WOW

Så jälva läckert alltihop!!! <3

2011-07-01, 20:29 | Lotta på Bråkmakargatan 5 =)

# 05 Wow!!

Har inte upptäckt bloggen förrän nu...vilket underbart hus!!! Jag kan flytta in i morgon!! ;-) Helt rätt tänk med basfärger och sedan "piffa" med färg...snyggt! Lycka till med hus och bebbe...KRAM!!! :-)

2011-07-05, 06:46 | Sångfågeln

# 06 Fint!

Jag gillar köket och uteplatsen allra mest. Lite tomt på väggarna, men det är ju en smaksak. ;)

2011-07-09, 22:22 | Annika

# 07 huset

hej Laila,jag undrar om det kommer fler bilder längre fram av ditt fina hus???

2011-07-11, 20:30 | Josefina

# 08 Tjusigt

Gillar kaminen och den putsade väggen + takbjälkarna. Tycker också att huset har en mycket tilltalande exteriör. Gratulerar till ett fint hus.

2011-07-19, 12:06 | Henke

# 09 Hm.........

Hej Laila! Nu tänker jag vara lika elak som du kunde vara i Idol! Tråkigt och förutsägbart tror jag du skulle sagt om huset vore ett framträdande i Idol...... Du är bättre på musik än inredning ;-) eller "Not my cup of tea" MEN - hoppas att ni kommer att trivas och bli lyckliga i huset. Det hoppas jag. Hälsningar Lottie

2011-07-20, 18:04 | Lottie the designer

# 10 Gardiner?

Shit - vilket vackert hus! Så tufft med svart golv, svart bord/köks ö, svarta trappan och svarta bjälkar. Där har ni verkligen lyckats. Jag älskar dina gardiner i badrummet och köket, tungt snyggt fall. Vad är det för material? Linne? Blir väldigt glad om du har möjlighet att svara! Vänligen, Malin

2011-07-23, 10:40 | Malin inredare
1 | 2 |
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Lailas nya hus

EN BLOGG OM

Laila Bagge-Wahlgren och maken Niclas bygger nytt hus ute på Lidingö i Stockholm. Följ deras väg till drömhuset genom glädje och frustration. Kompisarna Thomas och Patrick hjälper till med inredningen och ger en hel del tips på vägen.

Kategorier
 
Bloggtoppen.se Top Föräldraskap bloggar