Hemma hos Zacharoff Hemma hos Zacharoff Efter lite sommartorka i bloggen så är det bäst ja Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
In med julrosor!
12-12-10 11:15 | Liselotte Lundström |

De senaste månaderna har jag knappt tänkt på trädgård alls. Jag fick en amaryllis av svärmor som började blomma förra veckan - och den är verkligen vacker! Men mitt i julbaken, julkappsinköpen, jobbet och alla måsten har min egen trädgård försvunnit ur medvetandet för en stund (här på jobbet planerar vi nya trädgårdsnummer för fullt!).

Men så, i helgen, gick jag förbi en blomsteraffär med julrosor. Ofantligt vackra. Så idag är det jag som går iväg och köper en bred zinkkruka, köper julrosor och mossa och tar med dem hem! Så blir det en god trädgårdsjul också...

Foto: Blomsterfrämjandet.

 

kommentarer

 
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Liselottes trädgård

EN BLOGG OM

Hej och välkomna in i Liselottes trädgårdsvärld! Jag är en glad amatör som gärna skulle ägna större delen av min fritid åt att drömma rosiga drömmar, gräva, så och rensa (jo, jag lovar, jag gillar till och med det!). Men med jobb, hus och barn blir det som bekant inte alltid som man tänkt sig ... Jag hoppas i alla fall att jag kan ge alla nybörjare ett ansikte, att någon kan lära av mina misstag och att jag kan inspirera med allt från växtval och trädgårdsprylar till praktiska råd allt eftersom jag själv lär mig allt mer. Häng med vettja!

Namn: Liselotte Lundström

Gör: Reporter/redigerare på Hus & Hem

Bäst med att ha trädgård: Friska luften, blommorna, dofterna.

Sämst med att ha trädgård: Att jag inte har tid att vara där mer.

Kategorier
 
 
trädgårdsplan