Hemma hos Zacharoff Hemma hos Zacharoff Efter lite sommartorka i bloggen så är det bäst ja Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Vintervackert
11-01-04 16:18 | Liselotte Lundström |

Det känns som att jag har varit i paltkoma i två veckor, all hjärnkapacitet har gått åt till att smälta jul- och nyårsmat!

Men idag kände jag att jag ville börja planera mer för trädgården igen, först och främst när det gäller någon typ av rumsavdelare på framsidan, men också till rabatter både på framsidan och baksidan (sol- respektive skuggläge). Fick tips av kollegan Nina och surfade in www.rebeccasrabatter.se. Lysande koncept att sälja färdigkomponerade rabatter tycker jag! Dessutom hittade jag nog lösningen när det gäller rumsavdelare på framsidan, en upphöjd rabatt som dessutom är snygg på vintern. Kolla vad enkelt och fint!

vinterrabatt

 

kommentarer

 
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Liselottes trädgård

EN BLOGG OM

Hej och välkomna in i Liselottes trädgårdsvärld! Jag är en glad amatör som gärna skulle ägna större delen av min fritid åt att drömma rosiga drömmar, gräva, så och rensa (jo, jag lovar, jag gillar till och med det!). Men med jobb, hus och barn blir det som bekant inte alltid som man tänkt sig ... Jag hoppas i alla fall att jag kan ge alla nybörjare ett ansikte, att någon kan lära av mina misstag och att jag kan inspirera med allt från växtval och trädgårdsprylar till praktiska råd allt eftersom jag själv lär mig allt mer. Häng med vettja!

Namn: Liselotte Lundström

Gör: Reporter/redigerare på Hus & Hem

Bäst med att ha trädgård: Friska luften, blommorna, dofterna.

Sämst med att ha trädgård: Att jag inte har tid att vara där mer.

Kategorier
 
 
trädgårdsplan