Hemma hos Zacharoff Hemma hos Zacharoff Efter lite sommartorka i bloggen så är det bäst ja Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Griffeltavelfärg
12-06-18 15:03 | Hello Kiddo |


Griffeltavelfärg har man sett användas i mer eller mindre lyckade sammanhang de senaste åren. Som jättestor kom ihåg-tavla över en hel eller en del av en vägg tycker jag att det funkar ypperligt, men om man inte vill offra en vägg så finns det andra sätt att få in målandet.

 

Chalk board paint can be seen in various places right now. Paint an entire wall and use it as a message board. Or use chalk board paint and paint toys and furniture.

 

"Tsumiki" chalk building blocks by Japanese company Nihon Rikagaku Industry

 

Byggklossarna "Tsumiki" från det japanska företaget Nihon Rikagaku Industry har några lager griffeltavelfärg på sig, så att man själv kan välja vad de ska föreställa. Superenkelt att göra själv, kolla bara hos Playful Learning!

 

"Tsumiki" building blocks from the Japanese company Nihon Rikagaku Industry. Easy to do yourself!

 

"Any-mal" chalkboard table and stools by NOtoys

 

De allra bästa möblerna är de som man får rita på! Och det får man på "Any-mal" från holländska NOtoys. Kanske finns det något gammalt bord eller en pall i lämplig storlek hemma som kan få lite griffeltavelfärg på sig?

 

The best furniture are those you are allowed to draw on! "Any-mal" table and stools from Dutch NOtoys.

 

kommentarer

 

# 01

Åh här fanns ju också så mycket finfin inspiration, tack för tipset! :)

2012-06-18, 22:44 | KNAADA.com
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
HELLO KIDDO!

EN BLOGG OM

Finns det någonting mer inspirerande än barnrum? Färg, form, lek och galenskap i ett enda litet rum. Och då snackar vi inte rosa flickrum och blå pojkrum. Det är barnrum – för ett eller två, stora eller små!

Och allt det där som hör till. Sakerna, grejerna och prylarna. De snygga gör det själv-idéerna och det enkla och roliga pysslet. Födelsedagskalasen och inte minst vardagsdagskalasen.

Follow Hello Kiddo on Bloglovin

Kategorier