Smart samarbete! Smart samarbete!  Indiska och Myrorna fortsätter sitt sympatiska sa Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Spontanrenovering är grejen!
12-11-05 16:26 | Kallmodin |

När jag efter två dagars kalasande för att fira lillkillen (barnkalas respektive släktkalas) gick uppför trappan på söndagskvällen bara för att lossa lite på ena plastlisten på toaletten uppe och kolla hur det såg ut under den fula plastmattan, slog det mig: Jag är en spontanrenoverare.

För 20 minuter efter att jag gått upp för att lossa på listen och smykika lite, så hade jag rivit fram halva trägolvet och också kommit till insikt om att de flesta renoveringsprojekten hemma startar på just det här sättet. Det är jag som "bara ska kolla lite" och plötsligt är det igång ett fullskaligt renoveringsprojekt. Innan jag hunnit tänka efter.

Det är den där tiden innan, när vi har projektet i huvudet, som det inte händer något. För att man fortfarande som en förnuftig människa ser allt kommande jobb framför sig. Man tänker att det bör planeras så att man har tid att göra färdigt.

Men när den där "ska bara kolla"-ivern slår till så kopplas den funktionen ur och jag bara gör. Sedan får man lov att fortsätta. För så här kan det ju inte se ut...

 

 

kommentarer

 
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
En renoveringssaga

EN BLOGG OM

Vi letade efter ett falurött 1800-talshus i trä och hittade ett vitrappat 50-talshus, med ansiktslyftningar från både 70- och 80-tal. Nu ska det förvandlas till en lantlig idyll med billiga medel. Häng med!


Kategorier