Hemma hos Zacharoff Hemma hos Zacharoff Efter lite sommartorka i bloggen så är det bäst ja Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Drömrummet för kreativt skapande
12-10-04 12:30 | Kallmodin |

Inte världens bästa bild, jag knäppte den på väg ut genom dörren i morse, för jag lovade ju att visa resultatet av tapetseringen i pysselrummet. Med lite ommöblering och andra gardiner plus matta blev det en så stor förvandling att det lite kändes som att ett sådan där inrednings-team från tv hade varit där och fixat. Både jag och maken vill numera bo i pysselrummet...

Innan hade vi skrivborden och hurtsen på en lång rad längs fönsterväggen, men det här blevbetydligt mer ombonat och det är större chans att lillens leksaker håller sig i det bortre hörnet istället för under fötterna när man ska gå in i rummet.

Ni som läste bloggen för drygt ett år sedan känner nog igen en del möbler, fast det såg lite annorlunda ut då...

Lillkillens skrivbord, det bortre, är gjort av en gammal köksskiva från mammas och pappas kök, och två ikeahurtsar jag köpt på loppis. Mitt skrivbord är arvegods från farmor, hurtsen med alla små lådor är ett loppisfynd och den ljusblå stolen fick jag ta av en vän som tänkt slänga den.

Pysselhyllan som hänger vid lillens plats är egentligen en gammal kasettbandshylla, lagom i storlek för lerburkar och hobbyfärger. Min anslagstavla där jag hänger inspiration gjorde pappa när jag var liten och den har hängt med sedan dess. Tavlan på väggen med foton av lillkillen är ett gammalt fönster.

Jag är så himla nöjd, och hela omgörningen har fört det positiva med sig att jag äntligen tagit mig tid att sitta och pyssla på kvällarna.

 

kommentarer

 
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
En renoveringssaga

EN BLOGG OM

Vi letade efter ett falurött 1800-talshus i trä och hittade ett vitrappat 50-talshus, med ansiktslyftningar från både 70- och 80-tal. Nu ska det förvandlas till en lantlig idyll med billiga medel. Häng med!


Kategorier